Gambar koporat mohd faizal rahmat 1 small

Faizalrahmat Tvpc REN15192

faizalrahmat_tv

About Faizalrahmat Tvpc

Agency : True Vest Property Consultants Sdn. Bhd. ( VE(1)0249)

Hi,
I am Faizalrahmat Tvpc, a dedicated and professional Real Estate Negotiator from True Vest Property Consultants Sdn. Bhd. with a minimum of 3 years experience in the real estate industry.

I specialise in the following:

Assalamuaaikum dan Salam Sejahtera,

Saya Mohd Faizal Rahmat merupakan seorang PERANCANG BANDAR dari tahun 2001 hingga 2011 yang telah memulakan kariernya sebagai Perunding di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) dan telah bertukar kerjaya menjadi PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR sejak tahun 2015.

Beiau memiliki Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah daripada Universiti Teknologi Malaysia (UTM) pada tahun 2001. Dengan ilmu yang ada dalam bidang ini, minatnya terhadap bidang hartanah telah menjadikan impiannya menjadi seorang PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (REN).

Bermula awal tahun 2015, beliau telah mengambil Sijil untuk layak digelar sebagai PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR (REN) dengan Lembaga Penilai Pentaksir Ejen Hartanah Malaysia (LPPEH). Setelah lebih 2 tahun berpengalaman dalam bidang ini, beliau kini merupakan SENIOR REN di agensi TRUE VEST PROPERTY CONSULTANTS SDN. BHD.

Fokus utama kawasan jajahan beliau ialah RAWANG – SG BULOH – SHAH ALAM – GOMBAK. Selain itu, kes di LEMBAH KLANG juga akan di pertimbangkan demi memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada para pembeli dan penjual hartanah.

Availability


Available Week Day Only (Mon - Fri)
Morning, Afternoon, Night

Reach Me


faizalrahmat.tvpc@gmail.com
01320...
WhatsApp / WeChat / LINE

Send Me A Message


Faizalrahmat Tvpc, https://dwxbwps5boihg.cloudfront.net/users/avatars/31058/gambar_koporat_MOHD_FAIZAL_RAHMAT_1.jpg Homepage: Agency: True Vest Property Consultants Sdn. Bhd. Property Negotiator My colleague: Amrul Tvpc Sitinurhafiza Musa Smsme1973 Amir True Vest