Hartanah Untuk Dijual di Desa ParkCity

Menunjukkan 746 Hartanah Untuk Dijual Di Desa ParkCity

Soalan Lazim


Mengenai Desa ParkCity


Hartanah Untuk Dijual di Desa ParkCity

Dahulunya tapak kuari yang ditinggalkan, Desa ParkCity kini merupakan pembangunan bercampur yang terletak di pinggiran Kuala Lumpur yang direka untuk merealisasikan konsep hidup, kerja dan main. Dengan anugerah-anugerah yang dirangkul pemajunya, Desa ParkCity dijangka menjadi salah satu kawasan perumahan yang paling makmur di Malaysia.

The Waterfront, sebuah pusat membeli-belah yang terletak berdekatan kawasan tersebut akan memberikan penduduk Desa ParkCity akses kepada pelbagai kemudahan. Penduduk juga menyatakan Desa ParkCity merupakan sebuah kejiranan yang lain daripada yang lain dan tinggal di sini adalah pengalaman yang unik.

Salah satu pengalaman yang paling unik di bandar ini yang paling hangat dibincangkan oleh pengunjung dan penduduk Desa ParkCity adalah toleransi kawasan tersebut terhadap anjing peliharaan di semua kawasan, termasuk pusat membeli-belah dan taman yang mesra anjing. Oleh itu, dapat difahami bahawa majoriti penduduk yang tinggal di sini terdiri daripada etnik Cina.

Adalah kebiasaan untuk Desa ParkCity dikerumuni pengunjung pada hujung minggu, ada yang datang ke sini untuk berjoging di tepi tasik dan ada yang membawa anjing terlatih mereka untuk berlari bebas di taman dan bersosial dengan anjing peliharaan lain.

Dalam usaha untuk menjadi sebuah kawasan kejiranan yang mampan, Desa ParkCity dilengkapi dengan sekolah antarabangsa dalam lingkungannya. Di sini juga terdapat pelbagai pilihan kediaman, termasuklah kondominium, banglo dan lain-lain. Desa ParkCity memberikan penduduknya persekitaran yang selesa dan moden untuk didiami.

Skrol Ke Atas