Rencana royale property kuala lumpur house for sale 1
Logo3 small


Projek perumahan Rencana Royale di Taman Tun Dr Ismail (TTDI) ini datang daripada pemaju yang berprestij, Kumpulan CK East. Mereka memberi nilai serta kualiti yang hebat buat para pembeli. Bak kata pujangga Bahasa Inggeris, projek ini dikatakan sebagai “berlian yang belum diasah”, yang membawa maksud mempunyai potensi tinggi. Bukan itu sahaja, ia menyasarkan untuk memberi peluang eksklusif kepada pembeli dan pelabur berbangsa Melayu.Santuari Eksklusif Pada Harga Berpatutan

Dibina di atas tanah rizab Melayu pegangan bebas di TTDI yang seluas 2 ekar, Rencana Royale adalah projek pembangunan komersial bernilai RM380 juta yang menempatkan bangunan 13 tingkat, menawarkan 622 unit suite di dalam dua blok.

Pembeli boleh memilih antara suite eksekutif, suite eksekutif dupleks, suite deluxe, suite deluxe dupleks, garden suite dua tingkat, lot kedai dan suite korporat, tidak lupa juga dua tingkat yang menawarkan kemudahan bisnes dan liburan. Saiz bagi unit-unit ini adalah antara 472 kps ke 4,296 kps. Ini memberikan kebebasan bagi pembeli untuk membuat pilihan berdasarkan citarasa mereka ataupun keperluan perniagaan yang ingin dijalankan.

Satu lagi tarikan utama Rencana Royale adalah 16 unit ‘Suites in the Sky’ di tingkat 13. Suite ini mempunyai lif dan kolam renang peribadi bagi setiap satu. Bukan itu sahaja, ia juga mempunyai tempat letak kereta khas. Kumpulan CK East sememangnya melangkaui jangkaan untuk menawarkan nilai yang terbaik buat para pembeli.

Selain daripada itu, Blok A menampilkan suite perniagaan di mana ia boleh memenuhi keperluan para eksekutif dan juga penduduk di sekeliling.

Para pembeli boleh mendapat 100% keyakinan akan kualiti bahan-bahan yang digunakan, pembinaan, kemasan, spesifikasi, dan juga susun atur yang dipersembahkan, semua ini sememangnya diutamakan oleh pihak pemaju. Objektif mereka adalah supaya penghuni boleh merasakan cara hidup eksklusif di dalam hartanah tersebut. Ini adalah antara sebab mereka dianugerahkan dengan Anugerah Kualiti Eropah.

Menurut kenyataan akhbar tempatan, Pengarah Urusan CK East, Ng Chong Kiat mengatakan sebanyak 80% daripada 310 unit di suite bisnes Blok A telah dibeli, manakala Blok B akan mula dijual menjelang awal tahun 2018. Projek ini disasarkan untuk siap pada tahun 2020, dengan harga unit yang bermula pada RM351,480, sebelum diskaun.Manjakan Diri Anda Dengan Kemudahan 5 Bintang

Kemudahan-kemudahan yang ada di Rencana Royale pun tidak kurang hebatnya buat penghuni dan para tetamu untuk bersantai. Ia boleh didapati di tingkat 12 dan 12A.

Selain daripada suite dan pusat bisnes, kemudahan yang tersedia untuk penghuni termasuklah gimnasium, kolam renang infiniti, bilik permainan, taman permainan, dan banyak lagi. Di tingkat teratas bangunan ini juga, anda boleh melihat bandaraya yang bergemerlapan dari atas dek pemandangan.

Menurut pihak pemaju, mereka lebih fokuskan usaha meraka pada kawasan umum Rencana Royale berbanding unit-unit individu. Ia bertujuan untuk memberikan sentuhan eksklusif dan premium kepada projek tersebut. Selain daripada itu, pihak pemaju percaya yang setiap orang mempunyai citarasa sendiri, agar mereka mempunyai kebebasan untuk mengubahsuai unit masing-masing.Ketersambungan Yang Terbaik

Terletak di belakang LX Mode di TTDI sebelum simpang-T berdekatan dengan masjid, projek pembangunan ini terletak di kawasan hangat Lembah Klang. Tambahan lagi, lokasi ini sememangnya ideal kerana ia dihubungkan dengan beberapa lebuhraya.

Bertempat antara sempadan Kuala Lumpur dan Selangor, ia juga berdekatan dengan kawasan Bandar Utama, Damansara Utama, Mutiara Damansara dan juga kawasan pinggir bandar Petaling Jaya yang lain. Ia juga berjiranan dengan Mont Kiara dan Sri Hartamas. Tidak lupa juga akses yang mudah ke Bangsar dan Damansara Heights.


Pusat Membeli Belah Berdekatan:

- The Curve (5.4 km)
- IKEA Damansara (4.9 km)
- Pusat Membeli Belah 1 Utama (2.9 km)
- Galeri Membeli Belah Publika (8.8 km)
- 1 Mont’ Kiara (6.4 km)


Pengangkutan Awam Berdekatan:

- MRT Bandar Utama (3.2 km)
- MRT Taman Tun Dr Ismail (3.7km)


Lebuhraya Besar Berdekatan:

- Lebuhraya Damansara - Puchong
- Penchala Link
- Lebuhraya SprintPelaburan Yang Membuahkan Hasil Tanpa Risiko

Rencana Royale sememangnya satu pelaburan yang baik buat pemilik berbangsa Melayu, di atas faktor harga, diskaun, serta lokasinya. Nilai penghargaan modal dan pulangan sewanya dikatakan sangat berbaloi. 

Dengan yuran tempahan serendah RM1,000, anda kini boleh memiliki sebuah unit di sini. Bukan itu sahaja, pihak pemaju juga akan menanggung kos GST, persetujuan S&P dan juga yuran persetujuan pinjaman. Jika anda sedang mencari hartanah buat tujuan pelaburan, anda juga boleh melihat Program Penyewaan yang ditawarkan.

Kesimpulannya, tempat ini sangat sesuai bagi sesiapa yang inginkan ketenangan namun pada masa yang sama ingin berada berdekatan dengan bandaraya. Untuk maklumat lanjut mengenai Rencana Royale, hubungi +603-77221688 sekarang! Atau emel pertanyaan anda kepada thomasong@ckeast.my.Tentang Kumpulan CK East

CK East bermula sebagai CK East Enterprise pada tahun 2003. Setelah penstrukturan semula, syarikat ini muncul kembali sebagai CK East Construction Sdn Bhd dengan mengembangkan operasi mereka kepada projek pembinaan. Projek besar pertama kumpulan adalah melibatkan kerja-kerja tanah dan pembangunan infrastruktur untuk 2470 unit-unit kondominium di Setapak, Kuala Lumpur. CK East menyiapkan tugas ini hanya dalam masa 15 bulan! Kini, Kumpulan ini beroperasi melalui syarikat subsidiari, CK East Construction Sdn Bhd dan CK East Development Sdn Bhd.

SHARE THIS TOPIC

Chinese ad 4621 326x150 01

65648440 2406793556070448 9165628430648082432 o small

@admin_ps thanks for sharing

Profilepic small

Hi. I’m confused. Your Malay as in race malay or Malay as in Malaysian? 

20200413 174401 small

ANYBODY HAVE LAND FOR JV?
MUST BE HIGHRISE CONDO,

Logo3 small

@kamkeong Malay race because this project is built on Malay Reserve Land.