Furnish your dream house with ruma furnitures 9
Logo3 small


Setelah sekian lama, impian anda untuk memiliki rumah sendiri akhirnya tercapai. Sekarang tibanya masa untuk menghias dan mencantikkan rumah anda dengan perabot baru. Pada masa ini, IKEA mungkin menjadi pilihan anda untuk mendapatkan perabot kerana perabot-perabot yang ditawarkan oleh IKEA dikatakan lebih mudah untuk dipasang dan mudah untuk ditukar. Walau bagaimanapun, kami percaya anda semestinya inginkan kelainan untuk rumah anda sebab seperti yang kita tahu, hampir semua orang memiliki perabot yang hampir sama keluaran IKEA.

Jika anda ingin merias rumah anda dengan perabot-perabot minimalis yang berkualiti, cuba semak Ruma. Jenama tempatan ini menawarkan perabot dengan harga yang berpatutan, serta pelbagai produk-produk menarik lain yang dapat mengindahkan rumah anda. Selain itu, anda tidak perlu risau untuk memasang perabot anda kerana pemasangan akan dilakukan oleh pihak Ruma. Berikut adalah beberapa produk keluaran Ruma yang harus anda miliki.1. Keperluan Untuk Tidur Nyenyak (Flinton Queen Bed)

Pemilihan bingkai katil yang betul dan sesuai sangat penting kerana bingkai katil yang bergaya dan sofistikated mampu menjadi fokus utama hiasan bilik tidur anda. Adakah anda mencari bingkai katil yang elegan dan canggih? Katil ini adalah pilihan yang paling sesuai untuk anda.

Perabot ini diperbuat daripada beberapa bahan yang berkualiti dan praktikal untuk menghasilkan perabot yang berkualiti tinggi. Dihasilkan daripada kayu padu Akasia dan Venir Oak Amerika, produk ini memberikan jaminan ketahanan lebih baik, Katil yang didatangi dengan jaminan satu tahun ini berharga RM1,799.2. Meja Makan Yang Sempurna (Tristan Industrial Table)

Bagi ruang makan, jika anda seseorang yang suka mengadakan jamuan makan bersama teman-teman dan keluarga, anda disarankan untuk mendapatkan meja ini. Hal ini kerana, meja segi empat tepat ini boleh muat lebih daripada empat orang pada masa yang sama. Tambahan lagi, meja ini menjadi satu kelebihan kerana kebanyakan ruang makan (jika tidak semua) didatangi dengan bentuk segi empat.

Berharga dari RM899, bahagian atas produk ini diperbuat daripada kayu Merpauh dan bahagian kaki produk ini diperbuat daripada logam yang disalut dengan Epoxy. Selain itu, meja ini didatangi dengan tiga saiz, iaitu 210cm, 180cm dan 140cm. Anda boleh memilih saiz meja yang sesuai dengan ruang makan anda.3. Bergaya Lagi Selesa (Danika Chair)

Jangan abaikan meja makan Tristan diatas hanya kerana ia tidak datang dengan kerusi. Untuk melengkapkan meja makan tersebut, salah satu pilihan yang ditawarkan oleh Ruma ialah kerusi Danika ini. Direka dengan keselesaan, kerusi kontemporari ini diperbuat daripada kain fabrik poliester dengan kaki getah. Anda boleh memilih daripada empat warna yang ditawarkan iaitu Beige, Oatmeal, Pebble Grey dan Ebony.

Bagi mereka yang mempunyai citarasa yang lebih eksklusif, anda boleh memilih versi yang baru dilancarkan. Apa yang membuatnya berbeza ialah fabriknya yang dibuat dari fabrik kain baldu premium. Jenis ini terdapat dalam warna Merlot, Carnation Pink dan Emerald. Harganya bermula dari RM259.4. Kepelbagaian Guna (Helena Cafe Chair)

Bukan penggemar kerusi dengan lengan? Jangan risau, anda boleh memilih kerusi Helena ini. Kerusi moden ini diperbuat daripada kayu padat Beech Eropah dan mempunyai tempat duduk berfabrik poliester, ianya mempunyai 2 versi - Natural dan Sienna Brown.

Apa yang membuatkan kerusi ini hebat adalah kegunaannya yang lebih fleksibel. Ia boleh digunakan untuk ruang tamu ataupun di ruangan lain rumah anda. Kerusi ini berharga RM199.5. Praktikal Dan Bergaya (Fluffy Sofa Bed)

Produk ini adalah pilihan yang sangat bijak untuk sesiapa yang tidak mempunyai ruang tambahan untuk tetamu anda. Katil sofa dengan sentuhan Skandinavia ini tampak bergaya dan elegan – menghasilkan suasana lebih ceria untuk ruang tamu anda. Kami boleh memberi jaminan bahawa ini adalah perabot yang paling efisien yang harus anda miliki.

Datang dalam dua warna berbeza - biru dan kelabu, kerusi boleh lipat ini diperbuat daripada kain poliester dengan kaki disaluti logam. Katil sofa berkualiti ini berharga RM1,100.6. Tayangkan Koleksi Anda (Osborn Wide Bookcase)

Ini adalah perabot wajib dimiliki oleh ulat buku / pengumpul, atau mereka yang hanya ingin memaparkan barang-barang mereka untuk hiasan. Dihasilkan di Vietnam, rak buku retro ini diperbuat daripada Venir Walnut Amerika pada papan gentian berkepadatan sederhana (MDF) dengan kaki daripada kayu asli Beech Eropah.

Ia mungkin kelihatan seperti rak buku biasa yang lain, tetapi harus diingatkan rak ini sangat kukuh memandangkan ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi. Selain itu, ia juga dilengkapi dengan laci luncur. Dapatkan rak buku ini dari Ruma dengan harga RM1,499 sahaja.7. Nilai Hebat (Valen TV Cabinet)

Rak TV boleh dianggap sebagai salah satu benda penting yang anda perlukan di ruang tamu atau bilik keluarga anda. Secara jujurnya, kebanyakan daripada kita memiliki sekurang-kurangnya satu TV di rumah. Sekiranya anda mencari kabinet TV dengan sentuhan retro yang sesuai dengan hiasan Scandinavia anda, kabinet TV ini mungkin sesuai untuk anda.

Anda dijamin bahawa perabot ini diperbuat hanya daripada bahan-bahan berkualiti – kayu Ash Veneer Amerika dan mempunyai rangka dan kaki kayu yang padat. Ia juga dilengkapi dengan laci dan ianya berharga berpatutan - RM1,080.


Itu sahaja senarai perabot Ruma yang kami sediakan. Jika anda merancang untuk membeli perabot baru, sila kunjungi kedai Ruma di Sunway Velocity Mall (Kuala Lumpur), Atria Shopping Gallery (Damansara Jaya) dan Mesa Mall (Nilai). Disana terdapat lebih banyak lagi pilihan perabot yang boleh membuatkan anda rambang mata. Anda juga boleh membeli perabot keluaran Ruma secara online. Selamat menghias rumah anda!


SHARE THIS TOPIC

Chinese ad 4621 326x150 01

Signature 28 logo  custom  small

@windzneom 

If RUMA want expand without opening a physical store... there is always online shopping with delivery services... but then again, there is still a challenge for DIY assembly.

C  34495e small

Which online furniture better if compare to ruma-home and https://www.lavino.com.my

U4uco6vftgz0z7kn0v6er64dy hyqdfbkwxw5ygbiau5voarizm3hk0 gebyqs u small

Dear Sir,

I am looking for a new project to partner or mentor. I have a wealth of experience and funds ready to invest in the right company. If you are honest and competent in handling a quality and fast growing business, you then get back to me (adamabakary834@yahoo.com)

Thanks,

Mr.Adama.

65648440 2406793556070448 9165628430648082432 o small

@admin_ps thank you for sharing