28 residence sepang garden view final
Logo3 small


Memiliki rumah adalah impian setiap individu dan untuk mendapatkan unit kediaman yang benar-benar menepati cita rasa khususnya mereka yang mementingkan ketenangan dan kedamaian serta gaya hidup serba ranggi, 28 Residence adalah pilihan tepat.

Seiring dengan arus kemodenan dan adanya keindahan alam semulajadi yang kelihatan sempurna, 28 Residence diilhamkan sebagai kediaman yang selesa kepada semua golongan masyarakat terutamanya bagi penggemar konsep rumah moden.

Di sini, gaya hidup kemasyarakatan akan wujud kerana letaknya berdekatan dengan institusi-institusi pendidikan di Bandar Sepang yang semakin berkembang maju. Lokasi yang sesuai untuk generasi akan datang untuk menuntut ilmu dan merealisasi impian mereka kelak.

Dengan lokasi yang strategik dan konsep gaya hidup kontemporari yang pertama di kawasan ini, 28 Residence bakal menjadi kediaman pilihan yang didiami ramai.Lokasi Tumpuan Masa Depan

28 Residence menawarkan lokasi yang amat strategik dan selamat kerana terletak berdekatan dengan Ibu Pejabat Polis Daerah Sepang. Ia juga berhampiran dengan pelbagai institusi pendidikan terkenal sedunia, tempat-tempat kemudahan terkemuka dan bandar yang maju. Selain itu, lokasi tersebut mudah diakses ke kawasan persekitaran melalui Lebuhraya Utara-Selatan, Lebuhraya Elite dan Lebuhraya Sambungan KLIA.

Pemilik 28 Residence berpotensi mendapat keuntungan hasil sewaan daripada permintaan yang tinggi daripada pelajar-pelajar institusi pengajian berdekatan berikutan pembangunan yang begitu pesat di kawasan sekelilingnya.

Terletak di kawasan berpotensi tinggi di Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang menjadikan 28 Residence adalah projek perumahan yang mempunyai nilai tinggi pada masa akan datang menjadikan peluang pemilikannya adalah begitu berbaloi sekali. Sememangnya, peluang yang menarik untuk gaya hidup eksklusif seperti yang lain begitu mudah dengan projek hartanah 28 Residence.

Malah, Bandar Baru Salak Tinggi, yang dikelilingi oleh bandar sekitarnya seperti Kota Warisan dan Nilai menjadikan ia sebagai tumpuan kepada pertumbuhan institusi pendidikan terkemuka sekali gus memakmurkan setiap pembangunan yang berada di kawasan tersebut.

28 Residence sememangnya berdekatan dengan Universiti INTI Nilai, Universiti Nilai, Sekolah Antarabangsa Nilai, Universiti Manipal, Universiti Sains Islam Malaysia, Institut Teknologi Penerbangan Malaysia, Universiti Xiamen dan Pusat Perubatan Nilai.Pegangan Bebas Janjikan Kelangsungan Generasi Seterusnya

Menawarkan konsep Rumah Bandar Teres 3 tingkat dengan hak milik pegangan bebas sekali gus meletakkan rumah jenis ini semakin mendapat perhatian dan permintaan tinggi dari kalangan bakal pembeli rumah mahupun pelabur dalam bidang hartanah tempatan.

Seunit rumah yang disediakan mempunyai keluasan binaan sekitar 1,800 kps hingga 2,300 kps membuktikan ia adalah rumah yang mempunyai ruang yang besar dan selesa untuk dihuni khususnya mereka yang berkeluarga, mahupun untuk dijadikan aset pelaburan masa hadapan.

Rumah Bandar Teres 3 tingkat itu mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air bagi kedua-dua unit bawah dan atas membuktikan ia adalah rumah yang selesa bagi dijadikan kediaman.

Tingkat Bawah

Tingkat Satu

Tingkat 2

Membawakan tema Ketenangan, Keselamatan dan Keselesaan, 28 Residence adalah projek hartanah kediaman yang diberi suntikan eksklusif kediaman berpagar dan berpengawal serta berhampiran dengan institusi pendidikan terkemuka di Sepang, Selangor.

Kelebihan sekuriti lain yang sedia ada seperti kawalan akses kenderaan serta kawalan dengan sistem kad sentuhan memberikan suasana yang kondusif, yakin dan selamat kepada para penghuninya.

Malah, kehadiran fasiliti seperti bilik gimnasium, taman permainan kanak-kanak dan pejabat pengurusan, menjadi pelengkap kepada kediaman serba eksklusif dan moden yang diyakini dengan sistem keselamatannya.

Selami keseronokan gaya hidup moden di kediaman anda setiap hari. Penduduk boleh menikmati kemudahan rekreasi seperti teres berbeku, taman permainan, pusat komuniti dan sebagainya. Jalan lebar yang mesra pejalan kaki dan taman yang memberi ruang secukupnya untuk aktiviti masa lapang seperti berjoging, berkelah dan meluangkan masa bersama yang tersayang.Kemasan Rumah Yang Lengkap

Sebagai kediaman yang lengkap dengan kelengkapan dan penggunaan ruang yang sempurna, spesifikasi utama rumah ini terdiri daripada struktur konkrit bertetulang, bumbung rata di tempat letak kereta di samping kekuatan dinding menggunakan bata pasir simen berserta siling dengan kemasan skim di tingkat bawah satu serta siling lapisan bukan asbestos di tingkat dua.

Selain itu, rumah itu juga diperkemas dengan tingkap 'Top Hung' bingkai aluminium dan panel kaca serta tingkap jendela bingkai aluminium panel kaca bagi unit bawah, serta tingkap gantung atas bingkai aluminium panel kaca dan tingkap jendela bingkai aluminium panel kaca untuk unit atas.

Unit kediaman itu turut mempunyai kelengkapan sanitari seperti besen cucian, tandas duduk, sinki dapur, kepala paip pancuran dan paip halaman yang sudah tentu memberikan kesenangan kepada bakal pemiliknya tanpa perlu melakukan kerja tambahan apabila memilikinya kelak.

Bagi pemasangan elektrik, ia mempunyai soket pencahayaan, soket kuasa 13A, soket kipas siling, soket televisyen, soket penyaman udara dan soket telefon yang akan melancarkan pengguna perkakasan elektrik bagi penghuni rumah berkenaan.Kunci Kediaman Impian

Selain itu, bagi mereka yang sering memasak khususnya suri rumah mahupun isteri yang sentiasa ingin menyediakan makanan istimewa buat keluarga, usah gusar untuk mendapatkan barang mentah yang segar dan berkhasiat kerana 28 Residence berada dalam radius yang dekat dengan pusat beli-belah dan pasar raya besar.

Penduduk 28 Residence mempunyai pelbagai pilihan bagi momen beli-belah seperti AEON Nilai yang akan dibuka, Tesco Nilai, Pasar Raya Besar Giant, KIP Mart, Mesa Mall Nilai yang sudah tentu menjanjikan pilihan yang memenuhi kehendak masing-masing yang inginkan kelainan namun memberikan kepuasan yang luar biasa.

Bagi mereka yang gemar akan aktiviti riadah, kawasan perumahan itu turut berada berhampiran dengan Mitsui Outlet Park KLIA di Sepang, Horizon Village Outles, Kelab Golf dan Rekreasi Nilai Spring dan Stadium Mini Sepang yang sudah tentu menjanjikan kepuasan yang tidak terhingga kepada mereka untuk menjalani kehidupan serba aktif.

Selain manfaat kemudahan dan fasiliti yang memenuhi segala kehendak dan permintaan setiap penghuninya, 28 Residence juga dijangka menjadi tumpuan bakal pembeli rumah memandangkan ia mempunyai akses pengangkutan awam yang berstandard tinggi.

Kepada mereka yang sering berkunjung ke luar negara mahupun mengembara menggunakan pengangkutan udara, projek perumahan itu turut memudahkan penghuninya kerana berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan KLIA 2 yang begitu mudah kerana dihubungkan dengan jaringan rel ERL, dengan Stesen ERL Salak Tinggi terus ke destinasi lapangan terbang yang ingin ditujui.

28 Residence, sebagai projek hartanah pegangan bebas, sememangnya menawarkan rumah bandar yang begitu menyeluruh dan memenuhi segenap aspek sebagai rumah idaman setiap individu. Memiliki rumah, sudah tentu menjadi lebih mudah dan selamat apabila anda menjadikan 28 Residence sebagai pilihan membina impian bersama insan-insan yang disayangi.Kesimpulan

Jika anda mencari persekitaran yang menawarkan ketenangan, mementingkan keselamatan serta dilengkapi dengan fasiliti penuh keselesaan, 28 Residence adalah kunci kepada kediaman yang serba memenuhi segalanya.

Berminat untuk miliki kediaman idaman di sini? Klik disini untuk mendaftarkan minat anda! Untuk maklumat lanjut, hantarkan emel ke tommykoaykim@gmail.com atau hubungi Encik Tommy di +6016-336 6688.


SHARE THIS TOPIC


Img thing small

Is this for bumi only?

Billing 123 small

@veron Hi, i think there's slot for non-bumi as well, but you will have to check with the agency above.

Img 0372 small

@veron 

Hi Veronica, Happy New Year to you and Family.

Ya we do have unit for non bumi, we have promo up to 10% rebate for early bird for non bumi, feel free to contact me 016-3366688 

65648440 2406793556070448 9165628430648082432 o small

@admin_ps thanks for sharing