Mont kiara house for sale the ooak k163 ooak facade
Logo3 small


Dikenali sebagai salah satu kediaman bertingkat yang berlainan daripada biasa, The OOAK adalah salah satu projek yang dibina oleh YNH Property Berhad yang merupakan sebahagian daripada pembangunan bersepadu, Kiara 163. Terletak di sepanjang jalan utama di Mont Kiara – Jalan Kiara, ia dibangunkan untuk menyediakan keselesaan kehidupan moden di dalam kesibukan bandar.Keselesaan Yang Berkelas

Merangkumi Blok A dari Kiara 163, The OOAK adalah sebuah apartmen servis pegangan bebas yang mempunyai sejumlah 336 unit dengan saiz binaan bermula dari 696 kps hingga 1,016 kps. Ia menawarkan dua jenis susun atur – Unit 1 bilik tidur bersaiz 696 kps dan 816 kps atau unit dwi-kunci dengan 1,016 kps yang dilengkapi dengan sekurang-kurangnya 1 tempat parkir kereta.

Disamping itu, privasi penduduk juga dijamin kerana terdapat hanya 10 unit untuk setiap tingkat. Bagi memberikan pengalaman hidup yang menarik, apartmen servis yang mempunyai 46 tingkat ini juga menawarkan pelbagai kemudahan untuk keselesaan dan kesenangan para penghuninya. Diantaranya termasuk kolam renang, kolam renang kanak-kanak dan gim berdinding gelas. Selain itu, terdapat kawasan dobi dan bilik mesyuarat/pelbagai fungsi untuk kemudahan penduduk. Tempat parkir kereta bertingkat dan bawah tanah juga disediakan untuk para penghuni dan pelawat. Yuran penyelenggaraan dianggarkan pada RM0.35 untuk sekaki persegi.

Dalam pada itu, bangunan ini dilindungi dengan kawalan sekuriti 24 jam dan pengawasan CCTV. Ditambah pula dengan penggunaan kad akses untuk memasuki bangunan ini akan membuatkan penduduk berasa lebih selamat. Melihat pada apa yang ditawarkan oleh The OOAK, boleh dikatakan bahawa apartmen ini sesuai untuk golongan berkerjaya, serta mereka yang mencari peluang pelaburan hartanah. Dianggarkan untuk siap menjelang 2021, harga unit-unit bermula dari RM698,800.Lokasi Yang Sentiasa Meriah

Terletak di tengah-tengah Mont Kiara, The OOAK berada bersebelahan Plaza Mont Kiara di sepanjang Jalan Kiara. Disebabkan lokasinya yang mudah diakses, anda boleh datang ke sini melalui Lebuhraya SPRINT, Penchala Link, Kerinchi Link, Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE), serta Lebuhraya Jalan Duta – Sg. Buloh.

Bagi mereka yang menggunakan pengangkutan awam, terdapat bas RapidKL (190) yang boleh didapati di kawasan ini. Ia boleh membawa anda ke tempat-tempat seperti Desa Sri Hartamas, KTM Segambut, Jalan Raja Laut, Jalan Ipoh, dan Jalan Tunku Abdul Rahman.

Memandangkan projek ini terletak di dalam kawasan kejiranan yang matang, penduduk akan mempunyai akses mudah ke pelbagai kemudahan dan pusat beli-belah sedia ada seperti 1 Mont’ Kiara, Pusat Beli-Belah Hartamas, Solaris Dutamas dan Publika.

Mereka boleh mencari pelbagai kemudahan di sini seperti restoran, bank, pasar raya, spa dan bermacam-macam lagi untuk memenuhi keperluan harian mereka. Lebih baik lagi, bangunan ini diintegrasikan dengan Kiara 163 Retail Park, dengan lebih 60% penyewa yang telah disahkan, Retail Park ini akan dibuka tidak lama lagi.

Keluarga dengan anak-anak yang masih bersekolah akan gembira untuk mengetahui bahawa Mont Kiara adalah kawasan terletaknya beberapa buah sekolah antarabangsa yang berprestij seperti Sekolah Antarabangsa Mont’ Kiara dan Sekolah Antarabangsa Garden.

Tambahan pula, terdapat sebuah balai polis terletak di hadapan pembangunan ini, sementara itu bagi rawatan perubatan, Hospital Global Doctors dan Pusat Perubatan Kiara berada tidak melebihi 10km dari sini.Kesimpulan

Secara keseluruhannya, dengan lokasi yang strategik, perhubungan lancar, dan pelbagai kemudahan, The OOAK adalah sesuai untuk perlaburan atau kegunaan persendirian.

Berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang The OOAK? Klik di sini untuk men-daftar minat anda. Bagi sebarang pertanyaan, email kepada k163_salesenquiry@ynh.com.my atau hubungi +603-2274 6721.Tentang YNH Property Berhad

YNH Property Berhad telah ditubuhkan di Malaysia sebagai sebuah syarikat swasta pada tahun 1982 dan kemudiannya disenaraikan dalam Lembaga Utama Bursa Malaysia Sekuriti Berhad pada tahun 2003. Syarikat ini telah mengembangkan operasinya dari bandar kecil Manjung ke Kuala Lumpur pada tahun 2006, dimana pelbagai cabaran baru telah dihadapi. Tanpa lelah, YNH Propety Berhad telah menerima pengiktirafan selayaknya sebagai pemaju yang mengagumkan di Malaysia. Pada tahun 2007, pemaju juga telah dianugerahkan dengan Anugerah Terbaik Di Bawah Satu Billion di Asia oleh Forbes.

SHARE THIS TOPIC

Chinese ad 4621 326x150 01

65648440 2406793556070448 9165628430648082432 o small

@admin_ps good sharing

W  9b59b6 small

Office unit available for Rent at Kiara 163. Great location. Please email me for more info. wiskylin@gmail.com

Photo  26  small

Located near the established part of Mont Kiara where commercial activities are vibrant. 

Imgj4907 preview small

Kiara 163 project sales appointed agent here. Please contact me at vincentkoh@ridgewell.my to get amazing deals. Honest and ethical agents welcome to co-broke.