Propsocial rewards
Logo3 small

Adakah anda sedang mencari sebuah hartanah untuk dibeli/dijual? Adakah anda ragu-ragu dengan pelbagai senarai iklan di luar sana yang selalunya memberikan maklumat yang tidak lengkap? Mungkin anda pernah berurusan dengan ejen yang tidak bertanggungjawab sebelum ini? Jika anda pernah mengalami mana-mana situasi di atas, sudah tiba masanya untuk anda memilih PropSocial.Reviu Tulen, Daripada Komuniti Sebenar

Kalau anda belum pernah dengar tentang kami, ini apa yang anda perlu tahu – Dilancarkan pada tahun 2015, kami kini adalah portal ke-5 daripada 26 buah laman web hartanah di Malaysia.

Bukan itu sahaja, dengan slogan kami “Real Reviews, Real Neighbourhood”, PropSocial adalah portal hartanah pertama di Malaysia berteraskan komuniti yang memberikan maklumat tulen dan tidak berat sebelah daripada pengguna kami, buat manfaat para pembeli dan pelabur untuk membuat keputusan yang lebih baik. Kami siap ada video muzik tentangnya, jom tengok!


Berikut merupakan beberapa testimoni daripada pengguna kami. Anda juga boleh menyertai perbincangan mereka di laman Discussion.
Dan... Dapatkan GANJARAN!

Selain daripada memberikan perkhidmatan yang cemerlang, kami juga memberikan ganjaran buat anda! Kami bukanlah sekadar laman web yang hanya memberikan maklumat secara satu hala, tapi kami juga ingin menjadikan portal kami sebuah komuniti yang utuh dan seronok untuk disertai. Dengan segala pendapat yang pengguna kami sumbangkan, kami percaya yang mereka berhak menerima ganjaran

Bagaimana? Setiap kali anda melakukan apa-apa aktiviti dalam laman kami, anda akan mengumpul poin yang boleh ditebus seperti tiket wayang TGV, power bank, kad hadiah H&M dan banyak lagi. Malah poin yang anda kumpul ini tiada tarikh luput!


Tak percaya? Tak mengapa, anda boleh lihat sendiri gambar pengguna-pengguna kami yang telah menebus poin mereka.

Muka mereka gembira tak terkata, kan? Tunggu apa lagi? Mula mengumpul poin sekarang dan tebus hadiah anda!PropSocial – Pencarian Hartanah Tanpa Susah Payah


Jadi anda baru sahaja menyertai kami dan mendapat 100 poin. Selain daripada sistem poin, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana PropSocial boleh membantu anda membuat pilihan yang terbaik. Jawapannya adalah data. Anda tidak perlu lagi melawat laman-laman web yang berasingan untuk mengumpul maklumat yang anda mahu tentang hartanah yang anda sedang cari.

(i) Reviu dan Penilaian Pengguna – Baca dan kongsikan apa yang anda fikirkan tentang mana-mana kawasan kejiranan atau hartanah. Bantu pengguna lain untuk membuat pilihan.

(ii) Maklumat Kejiranan dan Hartanah – Dapatkan maklumat yang lengkap dan pantas tentang sebuah kawasan kejiranan ataupun hartanah.

(iii) Peta Hartanah Interaktif – Ketahui hartanah berdekatan serta kemudahan-kemudahan yang ada di sekitarnya.

(iv) 'News Feed' – Ikuti hartanah yang anda pilih untuk menerima maklumat terkini tentang tempat tersebut.

(v) Penarafan Senarai Iklan – Anda tidak perlu lagi risau dengan pelbagai emel spam yang mengandungi senarai iklan yang anda tidak mahu, dan mula dapatkan hasil carian yang lebih baik.

(vi) Perbincangan + Artikel – Kami sentiasa menyediakan artikel yang berkaitan dengan hartanah untuk memberi pelbagai ilmu tentang industri hartanah. Malah, anda juga dapat berkongsi dan berbincang apa yang anda fikir dengan pengguna-pengguna lain.

(vii) 'Post Requirement' – Jika anda ada mempunyai ciri-ciri serta kemudahan-kemudahan spesifik yang anda inginkan tentang sebuah hartanah, kami boleh membantu anda.


Untuk maklumat lebih lanjut tentang bagaimana ciri-ciri ini boleh membantu anda, baca artikel kami sebelum ini.Akhir Kata...

Secara keseluruhannya, kami faham akan betapa rumitnya proses mencari sebuah hartanah. Disebabkan itulah kami berusaha sedaya upaya untuk membantu anda mendapatkan rumah yang anda idam-idamkan, pada masa yang sama menjadikan pengalaman anda sesuatu yang seronok. Misi kami untuk masa hadapan adalah untuk menjadi salah satu daripada 2 portal hartanah terbesar Malaysia, mengembangkan perkhidmatan kami ke Asia Tenggara dan mencipta produk yang lebih pintar untuk membantu penguna-pengguna kami dengan lebih baik.

Terima kasih kerana menyokong kami. Jika anda ingin berkongsi pendapat tentang laman kami – tidak kisahlah yang baik mahupun buruk, maklumkan kami dalam ruangan komen di bawah. (Translated by: MK Zainal, 19th Oct 2017)

SHARE THIS TOPIC

Chinese ad 4621 326x150 01

Signature 28 logo  custom  small

Good job Propsocial! Please keep up the good work


Logo3 small

@domng Thanks for your support & kind words :)  Wouldn't have been able to do this without your support. 

I  8e44ad small

Thumb up for the propsocial team. Keep up the good work.

65648440 2406793556070448 9165628430648082432 o small

@admin_ps thanks for sharing