Photography 1200x628new  2
Logo3 small


Adakah anda seorang jurugambar yang gemar melakar dunia melalui lensa? Adakah anda seorang profesional yang arif dengan selok-belok merakam foto yang sempurna? Ataupun, telahkah anda sekurang-kurangnya berjaya menangkap gambar-gambar menarik dengan kamera anda?

PropSocial mahu bekerjasama dengan ANDA! Sertailah kempen PropSocial untuk menawan pemandangan Malaysia dan memaparkannya kepada rakan-rakan Instagram kami!

Kongsilah bersama kami hasil petikan kamera anda berkenaan seni bina Malaysia yang menerujakan, atau reka bentuk dalaman yang unik, hiasan-hiasan rumah yang menggamit mata, pemandangan alam yang menakjubkan, perspektif-perspektif mengusik hati berkaitan rakyat Malaysia, serta lain-lain lagi. Foto-foto anda akan dipamerkan di halaman Instagram kami untuk menyumbang kepada sebuah galeri percuma untuk gambar-gambar berinspirasikan Malaysia.


PROPSOSIAL bukanlah laman web biasa!

Mari kita bersama-sama meneroka jalanan dan pemandangan Malaysia. PropSocial adalah sebuah platform yang menawarkan perspektif Malaysia; justeru itu, sebuah komuniti peminat-peminat reka bentuk dan seni bina, pengulas-pengulas komuniti dan pencari-pencari hartanah (serta banyak lagi!) kini menanti foto-foto pesona anda di PropSocial.

Ikutilah laman Instagram kami di @propsocial.my hari ini untuk menghantar gambar anda! Gunakan hashtag #unitethroughphotography dan #thewhispersofmalaysia, dan labelkan @propsocial.my di dalam gambar Instagram anda.

Gambar-gambar yang menarik perhatian akan ditampilkan di laman Instagram kami, dan setiap satunya akan diiktiraf sebagai hakmilik anda. Foto yang terbaik akan dipaparkan di halaman Facebook kami untuk tatapan ribuan rakan-rakan Facebook kami—dan, manalah tahu, foto anda mungkin akan menjadi viral!

Kongsikan foto sekarang!

SHARE THIS TOPIC

Chinese ad 4621 326x150 01

65648440 2406793556070448 9165628430648082432 o small

@admin_ps thank you for sharing