The peoples property expo highlights event propsocial
Logo3 small


Hanya kurang sebulan sahaja lagi sebelum berlangsungnya “The People’s Property Expo” oleh PropSocial yang akan berlangsung pada 10-12 Ogos ini di Hotel One World, Bandar Utama. Kami yakin ramai yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai acara penting dan aktiviti yang tersedia di ekspo ini bukan? Anda tidak perlu bimbang kerana kami menyediakan beberapa aktiviti terbaik yang pasti menghiburkan buat semua pengunjung daripada pelbagai peringkat umur.

Bayangkan anda tidak dapat menahan ketawa apabila melihat telatah pelawak dan deejay kegemaran anda, berpeluang menemui hartanah baru yang mempunyai Feng Shui yang terbaik dengan bantuan pakar Feng Shui, ditambah dengan pengalaman pembelajaran yang menyeronokkan untuk anak-anak anda dan banyak lagi! Kini, kami akan menerangkan dengan lanjut seperti yang dijanjikan dalam artikel sebelum ini.


Mari Bergelak Ketawa Bersama Pelawak Terhebat, Jason Leong

Membawakan pelawak yang sedang meningkat naik di Malaysia, Jason Leong akan membuat penampilan eksklusif, khas untuk para jemputan dari Hong Leong Bank dan RHB Bank. Terkenal dengan penampilan beliau dalam Comedy Central, Jason Leong sedang mengembangkan bakat beliau secara aktif. Persembahan lawak ini adalah sebuah acara tertutup yang akan berlangsung pada malam Jumaat dimana para undangan akan menikmati hiburan pecah perut yang mantap.


Mari Luangkan Masa Bersama DJ Yoon dari MY FM

Bersiaran di MY FM pada slot Isnin-Jumaat dalam MY Ngam Channel dari 4 petang hingga 8 malam, nama DJ Yoon tidak asing lagi dalam industri penyiaran serta dalam kalangan pendengar setia di seluruh negara. Disokong dengan pengalaman bertahun dalam penyiaran dan pengalaman bekerja dengan radio media Mandarin, DJ Yoon akan turut serta menceriakan ekspo ini. Nantikan petang Sabtu yang menghiburkan dengan personaliti DJ Yoon yang ceria dan lucu dengan penyampaian mesra yang pasti akan membuatkan anda tersenyum dan terhibur!


Perbualan Feng Shui Bersama Jessie Lee

Adakah anda ingin tahu unit rumah yang mana mempunyai Feng Shui terbaik sebelum anda menandatangani nama anda dalam sebarang dokumen pembelian? Atau mungkin anda berminat untuk mencari cara alternatif tentang bagaimana untuk mengubah suai rumah bagi mendapatkan Feng Shui yang lebih baik? Berita baik buat anda, Jessie Lee, pakar Feng Shui yang diperakui dan perunding Metafizik Cina akan turut serta untuk berkongsi pengetahuan dan kepakaran beliau! Jessie Lee akan menyampaikan ceramah Feng Shui yang terbuka kepada umum pada hari Sabtu dan Ahad, jadi pastikan anda tidak melepaskan peluang keemasan ini.


Masa Menyeronokkan untuk Seisi Keluarga Bersama Kidzania

Mempamerkan slogan “Fun For The Whole Family”, keluarga dan anak-anak akan melalui masa yang meneronokkan di Kidzania Corner dimana kanak-kanak dapat mengalami sendiri pekerjaan dunia nyata. Kanak-kanak berumur di antara 4-14 tahun akan dapat merasai pengalaman profesion seperti ejen hartanah, penerbit TV, penyampai TV, jurukamera, pemandu trak dan banyak lagi. Jika ini masih tidak cukup, terdapat juga persembahan silap mata interaktif yang menarik untuk anak-anak anda sertai! Jadi ibu bapa tidak perlu risau kerana anda boleh meninggalkan si kecil di Kidzania Corner sementara anda melihat pameran hartanah.

Ringkasnya, “The People’s Property Expo” adalah sebuah acara yang hebat dan menyeronokkan dimana pengunjung bukan sahaja dapat membeli hartanah terbaru malah dapat meluangkan masa yang berkualiti dengan seisi keluarga! Berkongsi butiran lebih lanjut mengenai The People’s Property Expo, nantikan artikel kami yang seterusnya di www.propsocial.my dimana kami akan berkongsi senarai pemaju utama dan pelancaran ekslusif terbaru yang terdiri daripada pembangunan kediaman terbaik dengan alamat perdana.

Ya, saya ingin pergi! Klik di sini untuk mendaftar dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah mingguan yang hebat sebelum berlangsungnya ekspo. Sebuah TV 32” sedia untuk dimenangi pada setiap minggu sebelum ekspo bermula jadi mulalah daftar dan kongsi hari ini!(Translated by: Aisyah Shukor, 23th July 2018)

SHARE THIS TOPIC

Chinese ad 4621 326x150 01

Starcity logo small

Hi,

Can just walk in?

Need to pay how much ya? =) 

Own dp small

I guess you have to register at the link they have shared and certain t&c applies for the stand out comedian showcase which applicable to 2 banks invitation only. have a read

S  c0392b small

@jojo yes can just walk in. But if you register, u stand a chance to win prizes & collect door gifts at the event.

L  9b59b6 small

Hope there are some special discount ~~~

S  c0392b small

@lucia  there will be plenty of special promos at the event. There will also be a tender & bid campaign where you may be able to tender for properties at below market price at the expo. The list will be out soon! 

In fact, there will be speakers, forums, feng shui talk at there that you can enjoy. Go register now and win yourself some prizes.

65648440 2406793556070448 9165628430648082432 o small

@admin_ps thank you for sharing